Wat is Every Woman?

MODE VOOR IEDERE VROUW!

Dat is waar wij van Every Woman voor staan. De winkel is sinds 2005 in handen van eigenares Pia de Vries. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in een modezaak, had ze besloten haar droom na te jagen en haar eigen modezaak te starten. Het resultaat is Every Woman: een plek waarbij je voor iedere maat, ieder budget en iedere smaak kan slagen. 

Wekelijks worden er nieuwe items toegevoegd aan onze collectie om deze fris en up to date te houden. 

 

Ons team

Every Woman zou niet zijn wat het nu is zonder haar team van toegewijde en deskundige medewerkers. We stellen ze hier graag aan u voor. 

Ik ben Pia, sinds 2005 eigenaresse van Every Woman. Ik ben getrouwd met Wouter en moeder van 3 prachtige kinderen en oma van mijn 2 kleinkinderen. Samen met mijn zus Joke en mijn zoon Klaas-Wouter zijn we al jaren een begrip in de modebranche. Samen zijn we altijd op zoek naar wat de klant wil. We willen niet alleen een winkel zijn waar u komt om iets te kopen, maar ook een winkel waar u terecht kunt voor een praatje of een kopje koffie. Ik wil u graag meer meegeven dan alleen kleding. 

Eigenaresse

Pia de Vries

Ik ben Marrijke van Veen, moeder van 4 kinderen en sinds een tijdje ook oma. Ik werk nu 6 jaar bij Every Woman met heel veel plezier. Het contact met de klanten vind ik het leukst, waarbij een grapje tussendoor ook moet kunnen. Eerlijkheid naar de klant toe staat bij mij hoog in het vaandel. Ik hoop dat ik nog vele jaren mag genieten van zowel de klanten als van mijn collega's.

Modestyliste

Marrijke van Veen

Ik ben Alice van den Berg. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Mijn hobby's zijn fietsen, wandelen door de natuur, zwemmen, schilderen en lezen. Ik ben nu zo'n 20 jaar werkzaam bij Every Woman. Ik vind Every Woman een ontzettend leuke winkel om voor te werken. Als collega's hebben we een fijne werksfeer. Mode is voor mij inspirerend om creatief mee bezig te zijn en klanten met vriendelijke aandacht een zo goed mogelijk advies te geven. Ik vind dat iedere klant koning is.

Door de jaren heen heb ik veel leuke contacten opgebouwd. Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om de klant met hun aankoop een tevreden gevoel mee te geven. Wees welkom in onze winkel met een groot aanbod van merkkleding voor het figuur van elke vrouw.

Modestyliste

Alice van den Berg

Ik ben Joke, de zus van Pia. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn man Roelof. Samen hebben wij 5 kinderen en 7 kleinkinderen. Vol liefde en passie help ik Pia zo veel en vaak als ik kan met de inkoop en bij de verkoop in de winkel

Modestyliste

Joke Oost

Ik ben Yvonne van het Hof. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen en 2 kleinkinderen. Mijn hobby's zijn lezen en haken en ook mag ik graag achter de naaimachine plaatsnemen. Ik ben sinds een jaar werkzaam bij Every Woman. Ik zie mode als mijn passie en ik vind het vanuit die passie erg leuk om klanten advies te geven zodat ze blij weer de deur uitgaan. Ik vind het hier altijd gezellig met dank aan onze leuke klanten en schatten van collega's. Ik hoop dat ik u nog lang bij Every Woman mag ontvangen.

Modestyliste

Yvonne van het Hof