top of page

Wat is Every Woman?

MODE VOOR IEDERE VROUW!

Dat is waar wij van Every Woman voor staan. De winkel is sinds 2005 in handen van eigenares Pia de Vries. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in een modezaak, had ze besloten haar droom na te jagen en haar eigen modezaak te starten. Het resultaat is Every Woman: een plek waarbij je voor iedere maat, ieder budget en iedere smaak kan slagen. 

Wekelijks worden er nieuwe items toegevoegd aan onze collectie om deze fris en up to date te houden. 

modestylistes

Ons team

Every Woman zou niet zijn wat het nu is zonder haar team van toegewijde en deskundige medewerkers. We stellen ze hier graag aan u voor. 

Pia de Vries

Eigenaresse

Ik ben Pia, sinds 2005 eigenaresse van Every Woman. Ik ben getrouwd met Wouter en moeder van 3 prachtige kinderen en oma van mijn 2 kleinkinderen. Samen met mijn zus Joke en mijn zoon Klaas-Wouter zijn we al jaren een begrip in de modebranche. Samen zijn we altijd op zoek naar wat de klant wil. We willen niet alleen een winkel zijn waar u komt om iets te kopen, maar ook een winkel waar u terecht kunt voor een praatje of een kopje koffie. Ik wil u graag meer meegeven dan alleen kleding. 

WhatsApp Image 2022-07-11 at 10.38.09 AM.jpeg

Marretjen Verhoef

Modestyliste

Ik ben Marretjen Verhoef. Ik werk bij Every Woman vanaf de oprichting. Dit doe ik met veel plezier. Het contact met de klanten vind ik het leukst, waarbij een goed gesprek tussendoor moet kunnen. Ook eerlijkheid naar de klant toe staat bij mij hoog in het vaandel

Joke Oost

Modestyliste

Ik ben Joke, de zus van Pia. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn man Roelof. Samen hebben wij 5 kinderen en 7 kleinkinderen. Vol liefde en passie help ik Pia zo veel en vaak als ik kan met de inkoop en bij de verkoop in de winkel

Alice.jpeg

Alice van den Berg

Modestyliste

Ik ben Alice van den Berg. Ik vind werken bij Every Woman heel erg leuk. Mode is voor mij inspirerend om creatief mee bezig te zijn. Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om de klant met hun aankopen een tevreden gevoel te geven.

bottom of page